Hobi çeşitliliğinde üstüme yoktur:))) Şimdilik kategorilerimde gördüğünüz kadar. Daha da çoğaltmaya çalışıyorum. Hepsi amatörcedir ve öğrenme kaynağım internettir. Dünya gözüyle, yaparken zevk aldığım her el işini denemek istiyorum.Her el işini sanata dönüştüremem ama ucundan azıcık tadına bakar keyfini çıkarırım. Bu da bana yeter.

25 Ağustos 2009 Salı

BENCE ŞÂHÂNE...




Çünkü tasarım oğluma ait. Hem de püsküllüüü:)))

13 yorum:

  1. bence de şahane ...burası neresi böyle...oğlunuzun eline sağlık...bunlar bana bişeyler hatırlatıyor sanki ama tam çözemiyorum ne olduğunu

    YanıtlaSil
  2. aa gerçekten mi?
    bende "bu dekorasyon sizce nasıl" diye soran başlığınızı görmüştüm ama vaktim olmayınca yorum yapmamıştım. Birde o dediğiniz yeri bilmem o yüzden karışmayım dedimiştim:)
    bence gayet hoş olmuş. Morlar altın sarılarla kontrast olmuş, fermana benziyorlar. ben beğendim:)

    YanıtlaSil
  3. Burası Ankara Akköprü'deki Ankamall
    alışveriş kompleksi.Ankara'lılar buraya Büyük Migros derler.Koçtaş da oradadır.Ankamall'un Ramazan ayı süslemesi imiş.Geziyorduk ağzından kaçırdı.''Tasarım benim'' diye.Tabii makine çantamda.Küplere bindi çekiyorum diye.Gösteriş yaparım diye korkuyor.Yaparım tabii.''Ellerimle yapmadım.Bir sürü insanın emeği var mimarlık şirketi yaptı'' diyor.Olsun.Övünecek başka neyimiz var.Oradaki bütün afişlerde de emeği varmış.

    YanıtlaSil
  4. :):) eee ben de anne olsam ben de övünürdüm..
    Ben de bu sabah gördüm blogunuzda ama acil çıkış yapmam gerekti çünkü Ankamall'a gidecektim..;) Gidip bir de bizzat yerinde görüp, güzelliği onaylamış oldum..;)
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  5. Sağol Rumeysa'cığım.Fena değil ha?

    YanıtlaSil
  6. Kimin oğlu
    renkler harika
    Ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  7. Estafirullah, gayet şık..;)

    YanıtlaSil
  8. Bir annenin gururu..olacak tabii..kızmasın hiç.
    Morlara bayıldım ayrıca:))

    YanıtlaSil
  9. ne kadar gururlansanız az. Bravo oğlunuz da annesinin zevkini almış. Sizi de oğlunuzu da tebrik ederim.

    YanıtlaSil
  10. ne mutlu sanaki böyle gurur duyabileceğin alçak gönüllü bir oğlun var kendinlede gurur duymalısın nedret ablacım sevgiler

    YanıtlaSil
  11. Tebrikler demek en gözde alışveriş merkezimizi sizin oğlunuzun tasarımlarıyla süslemişler, ellerine sağlık emeği geçen herkezin..

    YanıtlaSil
  12. Teşekkür ederim arkdaşlar.

    YanıtlaSil
  13. anladım ben siz ailece şahanesiniz :)

    YanıtlaSil